Nenávisť na prvý pohľad - Kys, Vanda (Venupress s.r.o, 2025)
Nenávisť na prvý pohľad. Aj tak sa dá opísať prvé stretnutie nevrlého Oscara a večne usmiatej Amelie na netradičnom rande naslepo.Amelie sa nachádza v najhoršom bode svojej kariéry a schováva pred svetom pravú tvár, kým Oscar sa stráca vo vlastnej sláve, ktorá ho robí nešťastným. Dvaja cudzinci poznačení slávou a nevydarenými vzťahmi z minulosti sa priťahujú viac, ako by chceli. Oscar však nezanechá najlepší prvý dojem a Amelie bez filtra povie, čo si o ňom myslí. Vymenili si štipľavé slová, no neprezradili to podstatné - svoje ozajstné mená. Našťastie nie je veľká šanca, že sa v preľudnenom Londýne ešte niekedy stretnú. Alebo áno?