Rósa a Björk. [2.] - Rämö, Satur, 1980- (IKAR, a.s, 2025)
V odľahlých islandských fjordoch sa stane zvláštna vražda. Vplyvného politika nájdu zastreleného na bežkárskej trati a prípad pristane na stole vyšetrovateľky Hildur Rúnarsdóttirovej. K prvotnému motívu sa pridávajú nové odhalenia a Hildur s kolegom Jakobom Johansonom čelia náročnej otázke. Oplatí sa vôbec odhaľovať všetky tajomstvá?