Čurillovci : policajti v prvej línii boja s mafiou - Vagovič, Marek, 1974- (Švabach, 2024)
Strhujúce príbehy policajtov okolo Jána Čurillu, ktorí sa tvrdou prácou vypracovali na elitu vo svojom odbore. Najskôr postavili pred súd najobávanejšie zločinecké skupiny v krajine piťovcov, sýkorovcov, sátorovcov, takáčovcov. Viacerých chcela mafia zabiť, takže chodili ozbrojení alebo s ochrankou.