24 vianočných škriatkov : krásne zimné rozprávky a básničky - Uebe, Ingrid, 1932-2018; Uebe, Katja (IKAR, a.s. - Stonožka, 2024)
Dvadsaťštyri nádherných príbehov a básničiek, s ktorými si užijete nezabudnuteľné predvianočné chvíle.