Nájdi a ukáž. Na gazdovstve - Gernhäuser, Susanne, 1966- (Fortuna Libri, 2022)
Vieš, kto žije a pracuje na gazdovstve?Na jedenástich veľkých obrázkoch nájdu deti veľa vecí a zvierat, ale aj ľudí pracujúcich na gazdovstve.Na malých obrázkoch si ich môžu zopakovať.