Nájdi a ukáž : Moja prvá knižka. Moje obľúbené zvieratká - Grimm, Sandra, 1974- (Fortuna Junior, 2023)
Prvé slovíčka. S čím sa hrajú malé mačičky? Kde žijú kačky? A aké zvieratá sú na gazdovstve? Na pestrých obrázkoch sa deti zoznámia s najdôležitejšími pojmami týkajúcimi sa obľúbených zvieratiek.