Milión otázok : O planéte Zem: otázky, odpovede, zvuky - Hyžná, Mariana (Fortuna Libri, 2023)
Malí čitatelia sa vydajú na cestu po zemeguli a dozvedia sa, prečo prší, čo je vnútri našej planéty, čo sa skrýva pod hladinou oceánu, ako vznikajú pohoria a veľa iných zaujímavostí.