Požiarnik Sam. Požiar vodojemu (Moja prvá knižka, 2019)
Prišiel čas slávnostného otvorenia novej železničnej stanice a všetci sa tešili, až uvidia Letca z Pontypandy. Vtom však došlo k nehode, ktorá mohla byť pre novú lokomotívu veľmi nebezpečná. Podarí sa Jupiterovi a hasičskému zboru zabrániť nešťastiu?