Spaceboy - Walliams, David, 1971- (HarperCollins Children's Books, 2023)
Príbeh dvanásťročnej Ruth, ktorá je posadnutá vesmírom. Raz v noci uvidí lietajúci tanier, ktorý núdzovo pristane na poli. Začína dobrodružstvo plné záhad, napätia i smiechu a prekvapenia.