Strelka a Bystroš. Misia Egypt - Laguna, Carolina (Mozgohry, 2023)
Pomôcka pre tréning logického myslenia a pozornosti. Kniha je plná hádaniek a hieroglyfov, ktoré deti postupne riešia. Získané schopnosti im pomôžu prekonávať ťažkosti každodenného života a zlepšovať študijné výsledky. Autorka je detská neuropsychologička so zameraním na poruchy autistického spektra a poruchy pozornosti s hyperaktivitou.