Strelka a Bystroš. Misia Detektívi - Guerrero, Rafa, 1981-; Laguna, Carolina (Mozgohry, 2022)
Pri čítaní knihy musia deti dávať veľký pozor, pretože je plná výziev a úloh, ktoré budú musieť postupne vyriešiť, aby pomohli hlavným hrdinom úspešne splniť ich misiu. Hrdinovia v knižke nie sú typickí superhrdinovia so superschopnosťami, ale skôr normálne deti, ktoré svoje schopnosti získavajú úsilím a dávajú dieťaťu, ktoré knihu číta, pocit, že je tiež superhrdina. Všetko sa začína výberom superhrdinskej prezývky a potom už sa môže čitateľ úplne ponoriť do príbehu, aby pomohol protagonistom.