Požičaný život - Farley, Ashley, 1964- (Fortuna Libri, 2021)
Lena a Olivia sa po tridsiatich rokoch náhodou stretnú v letiskovom salóniku. Dajú sa do reči a zistia, že obidve utekajú z domu, lebo sú nespokojné s tým, akým smerom sa uberá ich život. V snahe zahojiť bolestivé rany z minulosti a začať novú životnú kapitolu uzavrú nezvyčajnú dohodu: na mesiac si vymenia bývanie. Utiahnutá Lena sa ocitne v modernom byte uprostred rušného veľkomesta, svetaskúsená Olivia v chate v lone prírody. Pomôže im nové prostredie získať nadhľad?