Prach - Howey, Hugh, 1975- (Lindeni, 2025)
Aby sa mohol zrodiť nový svet, ten starý musí zomrieť. Juliette, nová starostka Sila 18, nedôveruje Silu 1, najmä jeho vodcovi Donaldovi. Vo svete podzemných Síl však neexistuje čierna a biela všetko je v odtieňoch sivej. Donald možno nie je monštrum, za aké ho Juliette považuje, a v skutočnosti môže byť kľúčom k ďalšiemu prežitiu ľudstva. Dokážu však spolupracovať dosť dlho na to, aby uspeli?