Úplne v tvojej moci. [1.] - Shen, L. J. (GRADA Slovakia s.r.o. - Metafora, 2025)
Kedysi si boli blízki. Ona bola najlepšou kamarátkou jeho mladšej sestry. On bol nedosiahnuteľným idolom všetkých tínedžeriek, ktorý vedel o jej strachu z mužov. Pred štyrmi rokmi však ich životy zasiahla trpká zrada... Calla bez slova zmizla do New Yorku. Z Rowa sa stal slávny šéfkuchár s michelinskou hviezdou. Na pohrebe jej otca sa znovu stretnú. Calla sa rozhodne zostať na pár týždňov s mamou.... Zakaždým, keď Calla vstúpi do miestnosti, Row zabúda na vlastných démonov. Každý dotyk páli. Každá hádka podnecuje túžbu. Každé napäté ticho je predohrou k výbuchu vášne, ktorá sa už nedá zastaviť. Otázka neznie, či medzi nimi opäť preskočí iskra. Otázka je, čo zhorí skôr kuchyňa, zábrany alebo ich srdcia?