Futbaloví machri. 1, Zázračný tím - Schreuder, Benjamin (GRADA Slovakia s.r.o. - Bambook, 2025)
Ben odmalička žije futbalom a najradšej hrá na poste záložníka rozdáva prihrávky, udáva tempo hry. V poslednom čase však väčšinu zápasov presedí na lavičke, pretože tréner uprednostňuje svojho syna Benna. O to väčšie je Benovo prekvapenie, keď dostane pozvánku na výberový týždeň do prestížnej Futbalovej akadémie Píniový les.