Keď žeriavy tiahnu na juh - Ridzén, Lisa, 1988- (GRADA Slovakia s.r.o. - Cosmopolis, 2024)
Emotívne rozprávanie jedného ľudského príbehu poznačeného hnevom, sklamaním, smútkom, ale a úprimnou snahou nájsť odpustenie.