Večerný kôň - Wandall-Holm, Iboja, 1923- (E.J, 2024)
Sťahovanie je hrozná otrava. Stále si musíte zvykať na niečo nové. Spoznávať nové miesto, hľadať si nových kamarátov a nové kamarátky. Dvanásťročná Anne sa však nestratí. Má mladšiu sestru Lenku, bujnú fantáziu, ale hlavne mamu, ktorá pri každej príležitosti dokáže vymyslieť príbeh, srandovnú básničku či pesničku.