IndiJanko : chlapec, ktorý sa postaral o to, aby mali bledé tváre opäť zdravú farbu - Gmucová, Petra (E.J, 2024)
Výprava z kancelárie a panelákového sídliska priamo do indiánskej dediny bude dobrodružná.