Mimi od rána do večera - Mičianová, Ľudmila, 1990- (E.J, 2025)
Toto je jeden deň malej Mimi, ktorá síce ešte nechodí do škôlky, no už dávno nie je malým bábom. Od rána do večera má toho toľko na práci. Autorka je logopedička a zaoberá sa rozvojom reči a raným vývojom detí v súvislosti s čítaním.