Of Jade and Dragons. 1. - Chen, Amber (Penguin Books, 2024)
Úvodný diel silkpunkovej fantasy série. Aihui Ying sa vydáva na cestu, aby pomstila vraždu svojho otca. Na tejto ceste jej robí spoločnosť Aogiya Ye-yang, mrzutý, ale veľmi príťažlivý princ.