I Am Not Jessica Chen - Liang, Ann, 2000- (HarperCollins Children's Books, 2025)
Jenna Chen strávila svoj život v tieni svojej bezchybnej sesternice. Jessica Chen je múdra, krásna a dokonalá. Jenna Chen bude vždy len sklamaním. Keď si Jenna zúfalo želá stať sa jej sesternicou, posledná vec, ktorú očakáva, je, že sa jej to splní doslova. Zrazu môže žiť život, o akom vždy snívala... ale byť vzornou študentkou na bezohľadnej súkromnej akadémii Havenwood nie je celkom také, ako si predstavovala. A čo je horšie, ľudia akoby zabúdali, že niekto menom Jenna Chen niekedy existoval.