Middle School. Master of Disaster - Patterson, James, 1947-; Tebbetts, Chris (Young Arrow, 2020)
Rafe a všetky obľúbené postavy z kníh Jamesa Pattersona pre deti sa dostanú po prvýkrát spolu do veselého dobrodružstva.