Darkly - Pessl, Marisha, 1977- (Walker Books, 2024)
Dia je vybraná, aby sa s niekoľkými ďalšími stážistami podieľala na spolupráci s kultovou hernou spoločnosťou Darkly, ktorej desivé a temné hry sú povestné.