Sprouts - Pounder, Sibéal (Bloomsbury Children's Books, 2024)
Pridajte sa k fantastickému, futuristickému a chaosom naplnenému dobrodružstvu, kde sa Vianoce nahromadili ako snehová guľa a oslavujú sa každý deň.