Charlie and the Christmas Factory and Other Stories - Pounder, Sibéal; Hills, Adam, 1970-; Kay, Adam, 1980-; Smith, Ben Bailey, 1980-; James, Greg, 1985-; McNicoll, Elle, 1992-; Smith, Chris, 1951-; Gold, Hannah; Huq, Konnie, 1975-; Shireen, Nadia; Bryon, Nathan, 1991-; Butchart, Pamela; et al. (Puffin Books, 2024)
Vianočná antológia obsahuje dvanásť poviedok inšpirovaných dielami Roalda Dahla.