Hovoriaca farma : zvuková knižka : dotkni sa obrázka : stlač obrázok a počúvaj, aké zvuky zvieratká a farmárske stroje vydávajú - Barčák, Silvia (MATYS, 2025)
Stlač obrázok a počúvaj, aké zvuky zvieratká a farmárske stroje vydávajú.