Peppa Pig : Zábava na farme : knižka s magickým kolieskom - Baluchová, Veronika (Peppa Pig (Alicanto), 2025)
Peppa a Tom sa vydali s rodičmi na statok. Tom sa trochu bojí, ale jeho staršia sestra Peppa mu ukáže, čo je na statku užitočné a úžasné.