Proti vetru - Hannah, Kristin, 1960- (Lindeni, 2022)
Román, ktorý nám pripomína časy veľkej hospodárskej krízy a ľudí, ktorí ju prežili tvrdú realitu, ktorá rozdelila národ a nútila ľudí bojovať o prežitie. Je to svedectvo o nádeji, odolnosti a sile ľudského ducha prežiť navzdory nepriazni osudu. Nezmazateľný portrét Ameriky a amerického sna očami nezlomnej ženy, ktorej odvaha a obeta definuje celé generácie.