Naša vina. [3.] - Ron, Mercedes, 1993- (IKAR, a.s. - YOLi, 2025)
Vzťah Nicka a Noah prechádza najhorším obdobím a zdá sa, že nič už nebude ako predtým. Čakajú ich ešte mnohé výzvy, ktoré rozhodnú o tom, či sú stvorení jeden pre druhého alebo by sa mali navždy rozlúčiť. Hovorí sa, že láska prenáša hory a lieči všetky rany, ale bez odpustenia je bezmocná. Dá sa vôbec zabudnúť na také silné spojenie a vymazať spomienky, ktoré sú priam vytesané do srdca? Dokážu Nick a Noah hodiť minulosť za hlavu a začať odznova?