Z babičkinej truhlice : Tajuplné hrady = Grandmother ́s Treasure Chest : Mysterious Castles - Šingovská, Lenka (Class, s.r.o, 2025)
Publikácia Z babičkinej truhlice s podtitulom Tajuplné hrady je prvým dielom zo série kníh, ktorých cieľom je osloviť čitateľa so záujmom o Slovensko a sprostredkovať mu klenoty z nášho kultúrneho dedičstva. Publikácia pozostáva z úvodnej kapitoly a viac ako stovky prerozprávaných povestí.