Malí ľudia, VEĽKÉ SNY. Leo Messi - Sánchez Vegara, María Isabel (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
V argentínskom meste Rosario žil malý chlapec, ktorý všade chodil s futbalovou loptou. Volal sa Leo, a len čo sa naučil chodiť, začal na ulici hrávať futbal. Ukázalo sa, že je prirodzený talent. Keď bol už väčší, obľúbený miestny tím vďaka nemu vyhrával každý turnaj. V šestnástich rokoch odohral za klub FC Barcelona prvý zápas. Počas pôsobenia v tíme inšpiroval mladých hráčov a stal sa futbalovou legendou, no stále bola preňho na prvom mieste rodina a deti, ktorým vďaka charite pomáhal. Keď prestupoval do Paris Saint-Germain, mal už za sebou rekordných desať titulov Národnej ligy, štyri tituly Ligy Majstrov a tri svetové poháre FIFA. Za svoj najväčší úspech pokladá Svetový pohár, ktorý získal s argentínskym tímom. Dodnes sa Leo budí s túžbou rásť nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Pretože, ako hovorí: "Prekonáš čokoľvek, ak to, čo robíš, dostatočne miluješ."