Malí ľudia, VEĽKÉ SNY. Taylor Swift - Sánchez Vegara, María Isabel (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
Taylor vyrastala na pennsylvánskej farme. Mala rada rozprávky, verila, že jednorožce existujú, a bola presvedčená, že piesne dokážu vyrozprávať príbehy a zmeniť svet. Vďaka svojim rodičom si našla cestu ku country hudbe. Netrvalo dlho a začala nahrávať cover verzie svojich obľúbených piesní, no zistila, že to nestačí. Ak chce zaujať, musí zložiť vlastnú hudbu, a tak aj urobila. Na jednom z menších vystúpení si ju všimla nahrávacia spoločnosť a vydala jej prvý album. Stala sa najmladšou umelkyňou, ktorej pieseň sa umiestnila na prvej priečke rebríčka. Taylor, to malé dievča, ktoré malo rado rozprávky, si stále ide za svojím snom! Je jednou z najväčších umelkýň svojej generácie. Má milióny fanúšikov, ktorí sa vidia v jej piesňach.