Pokrvné putá. 3, Indigové kúzlo - Mead, Richelle, 1976- (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2024)
Sydney chráni kráľovninu sestru Jill pred zabijakmi a spolu s ostatnými priateľmi v utajení študuje na elitnej škole v Palm Springs. Nie je to ale zďaleka všetko, čím sa jej myseľ zaoberá: nedokáže v sebe potlačiť lásku k Adrianovi. Vie síce, že je úplne neprípustné, aby ako človek chodila s vampírom, ale citom nerozkážeš...