Megadom na strome. 91 poschodí - Griffiths, Andy, 1961- (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
V siedmej časti úspešnej série o večných výmyselníkoch si Andy a Terry pristavali ďalších 13 poschodí a ich dom na strome má už neuveriteľných 91 poschodí. Pribudol stan veštkyne Madam Všetkoviem, obchod s ponorkovými bagetami, najsilnejší vír na svete, ľudský pinbalový stroj, pustý ostrov a ešte kopa nových výmyslov.