Pokrvné putá. 4, Ohnivé srdce - Mead, Richelle, 1976- (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
Sydney má pred sebou ťažkú úlohu: rozhodnúť sa medzi tým, čo jej bolo odmalička vštepované a medzi svojimi citmi. V jedinom okamihu sa odhodlá k niečomu tak odvážnemu, že prekvapí aj samú sebaa život sa jej obráti hore nohami! Pokiaľ sa jej totiž podarí to, čo má v úmysle, zničí vedome všetko, k čomu bola zrodená a vychovávaná. Musí viesť dvojaký život a tajiť pred svetom všetko, čo považuje za dôležité. Vrátane lásky. Teraz sa totiž hrá o všetko.