Klub babysitteriek. 2, Pravda o Stacey - Telgemeier, Raina, 1977- (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
Dvanásťročná Stacey žila v New Yorku, mala veľa priateľov a nič jej nechýbalo. Milovala rušný život vo veľkomeste. Potom jej ale diagnostikovali cukrovku. Ťažko sa so svojou chorobou vyrovnávala, navyše prišla o všetkých kamarátov. Preto jej ani neprekážalo, keď sa s rodičmi presťahovala do mestečka Stoneybrook. Tu spoznáva Kristy, Mary Anne a Claudiu, s ktorými sa spriatelí a spoločne založia klub na stráženie detí. Teraz sa však objaví konkurenčná agentúra s nekalými praktikami. Rodičia navyše Stacey dohovárajú schôdzky u ďalších a ďalších lekárov a ona ich musí presvedčiť, že je samostatné a zodpovedné dievča a so svojou chorobou si dokáže poradiť.