Uložte naše kosti do polnočnej pôdy - Schwab, Victoria, 1987- (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
Tri ženy, tri osudy a tri životy, ktoré sa v čase prelínajú. Je to príbeh o ženách, ktorý nie je len o nesmrteľnosti a upíroch, ale predovšetkým o túžbe, zúrivosti, sebeckosti, pomste, no i o túžbe po bezpečí, slobode a pochopení.