Malý princ - Hajašová, Katarína; Saint-Exupéry, Antoine de, 1900-1944 (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
Komiksové spracovanie svetoznámeho príbehu o Malom princovi. Malý Princ od Antoina de Saint-Exupéryho je príbeh plný fantázie a filozofických úvah. Hlavný hrdina cestuje medzi rôznymi planétami, stretáva zvláštnych obyvateľov a objavuje rôzne aspekty ľudského života a správania sa.