Kniha škriatkov - Riphagen, Loes (IKAR, a.s. - Stonožka, 2025)
Zabudni na staré príbehy o škriatkoch z lesov a záhrad. Malý škriatok Kik ťa vezme na výpravu do sveta moderných mestských škriatkov veselých, vynaliezavých a prekvapivo praktických bytostí, ktoré sa šikovne ukrývajú pod našimi podlahami.