Mini potterovky : príručka k sérii Harry Potter. Harry Potter - Rowling, J. K., 1965- (IKAR, a.s. - Stonožka, 2025)
Kto je Harry Potter a prečo žije so strýkom a tetou? Prečo má na čele jazvu v tvare blesku? Je to naozaj len obyčajný chlapec? Odpovede na všetky otázky sa dozvieš práve v tejto knižke.