Mini potterovky : príručka k sérii Harry Potter. Hermiona Grangerová - Rowling, J. K., 1965- (IKAR, a.s. - Stonožka, 2025)
Kto je Hermiona Grangerová a kto sú jej najlepší priatelia? Darí sa jej na Rokforte, či čítanie a učenie až tak neobľubuje? Odpovede na všetky otázky sa dozvieš práve v tejto knižke.