Mini potterovky : príručka k sérii Harry Potter. Ron Weasley - Rowling, J. K., 1965- (IKAR, a.s. - Stonožka, 2025)
Kto je Ron Weasley a z akej rodiny pochádza? Má rád učenie a domáce úlohy, alebo by radšej neustále lietal na metle a hral metlobal so súrodencami? Odpovede na všetky otázky sa dozvieš práve v tejto knižke.