Vlk, ktorý bol hladný ako vlk - Šulc, Petr, 1961- (Čítanie s porozumením, 2025)
Knižkami z edície ČÍTANIE HROU chceme podporiť rozvoj čitateľských zručností Vašich malých čitateľov a čitateliek. Celá kniha je navrhnutá tak, aby rozvíjala schopnosť čítať s porozumením a prispievala k celkovému rozvoju čitateľskej gramotnosti. Spája príjemné s užitočným - malých čitateľov chce zabaviť, rozvíjať, kultivovať a posilňovať ich nadšenie pre čítanie.Pri tvorbe originálneho systému kvízových úloh, cvičení, pojmov a doplnkových informácií sme spolupracovali so skúseným špeciálnym pedagógom a logopédom. Tento systém je premyslene začlenený do humorne spracovaného textu o vlkovi a je citlivo graficky integrovaný priamo do textu ako súčasť bohatých ilustrácií.