Všetko má svoj čas - Ruiz, Marina (Motýlik, 2025)
Hlavná hrdinka má pocit, že čas plynie príliš pomaly i keď sa zdá, že všetci okolo nej sa ponáhľajú. Túži osláviť všetky svoje narodeniny rýchlo jedny za druhými, túži vidieť, ako rastú stromy a tráva... Ale jedného dňa, keď zasadí semienka a čaká v záhrade, kým vyrastú, si všimne veci, ktoré by si nevšimla, keby sa ponáhľala alebo keby čas plynul veľmi rýchlo. Naučí sa, že čas je proces a že v pomalšom plynutí času je krása a oveľa viac si začne vážiť maličkosti okolo seba.