Ako si vycvičiť draky : jazdci z Berku. Tretí diel, Ľadový hrad - Furman, Simon, 1961- (Alicanto, 2025)
Pokračování komiksových příběhů mladého Vikinga Škyťáka, jeho draka Bezzubky i dalších studentů Dračí akademie.