Elio : príbeh podľa filmu - Francis, Suzanne (Disney - Pixar (Alicanto), 2025)
Dobrodružný sci-fi příběh podle stejnojmenného animovaného filmu o chlapci, který nalezne přátelství až ve vzdálených vesmírných končinách.