Ako si vycvičiť draky : jazdci z Berku. Piaty diel, Legenda o Ragnaroku - Furman, Simon, 1961- (Alicanto, 2025)
Pokračování komiksových příběhů mladého Vikinga Škyťáka, jeho draka Bezzubky i dalších studentů Dračí akademie.