Myška Ruby ide kempovať - Berg, Esther van den, 1982- (Fortuna Libri, 2025)
Myšku Ruby čaká veľká udalosť. Po prvý raz ide kempovať! Nebude jej chýbať jej útulný domov? Zažije niečo zaujímavé?Milý príbeh o letných dobrodružstvách a nových kamarátstvach pre malých milovníkov prírody.