Češi a Slováci ve 20. století česko-slovenské vztahy 1945-1992 - Rychlík, Jan, 1954- (Bratislava AEP, 1998)
Dejiny
Československo
Február 1948
Tisov proces
Tiso
Pražská dohoda
Normalizácia
ČSFR
ČSSR
Keywords: novovek a najnovšie; Slovensko -- dejiny