Ján Levoslav Bella v kontexte európskej hudobnej kultúry : zborník príspevkov z medzinárodnej muzikologickej konferencie, Banská Bystrica 24.-26. jún 1993 - Lengová, Jana, 1952- (Bibliotheca musicae Neosoliensis BMN ;, 1993)
Sborník příspěvků z mezinárodní konference konané ke 150. výročí narození velké osobností slovenských hudebně kulturních dějin Jána Levoslava Belly.